Micronic Cleanroom
Wij zijn per direct op zoek naar een:

Assembly Operator

Voor 40 uur per week | Standplaats Lelystad

Ben jij als een vis in het water in de productie? Vind je het leuk om allerlei verschillende taken te verrichten? Ben je gemotiveerd om te leren en wil je er alles uithalen wat er in zit? Dan is dit iets voor jou!

Micronic is per direct op zoek naar een Assembly Operator. Als Assembly Operator houdt je je bezig met het verpakken en assembleren van onze producten. Dit is zeer fijn matig en nauwkeurig werk; ondanks de kleine artikelen moet je een goede visuele controle kunnen doen! Regelmatig komen er technische handelingen voor. Zo werk je met laser- en codeermachines die je zelf bestuurt voor bijvoorbeeld het drukken van ons logo op de racks.

Al onze werkzaamheden vinden plaats in een cleanroom. Hierbij horen werk- en hygiëne instructies die strikt opgevolgd dienen te worden.

Functie eisen:

  • MBO werk- en denkniveau
  • Administratieve ervaring en ervaring met het werken met de computer
  • Ervaring in een fijn matige productieomgeving
  • Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent kwaliteitsbewust en kunt nauwkeurig werken
  • Je komt je afspraken na en bent een echte aanpakker
  • Bereid te werken in een 4 ploegendienst met een 28% ploegentoeslag (kort cyclus)

Bedrijfsprofiel:

Micronic is een zelfstandige Nederlandse onderneming met het hoofdkantoor in Lelystad. In Lelystad vindt het grootste deel van onze productie plaats en wordt vanuit het hoofdkantoor de verkoop aangestuurd. In de Verenigde Staten hebben wij een assemblagelocatie en een verkoopkantoor dat voornamelijk de Amerikaanse markt bedient.

In ruim 35 jaar heeft Micronic zich gespecialiseerd in de ontwikkeling, vervaardiging en de verkoop van zowel ongecodeerde als gecodeerde systemen voor monsteropslag. Onze producten vinden wereldwijd toepassing in researchcentra en laboratoria die actief zijn op het gebied van humaan, veterinair en farmaceutisch onderzoek: Micronic is een begrip in de wereldwijde Life Science markt.

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan waarin ruimte is om te groeien. Uiteraard bieden wij een passend salaris en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Stuur dan je cv en sollicitatiebrief naar: Micronic Manufacturing B.V. t.a.v. Jessica Iske: jessica.iske@micronic.com. Voor vragen kun je bellen naar 0320-277073.

Kijk voor meer informatie rond op onze website!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld