Wij zijn per direct op zoek naar een:

Gebouwbeheerder

Voor 32-40 uur per week | Standplaats Lelystad

Als gebouwbeheerder heb je een belangrijke taak bij het technisch beheer van onze gebouwen. Je zorgt ervoor dat de organisatie optimaal gebruik kan maken van de gebouwen. Dit houdt onder andere in dat je ervoor zorgt dat de technische uitrustingen in goede staat zijn en dat alle voorschriften zoals keuringen en vergunningen in orde zijn. Dit houdt ook in dat je de nodige stappen zet voor zowel preventief als correctief onderhoud. Klein technisch onderhoud bijv. noodreparaties voer je zelfstandig uit.

Als gebouwenbeheerder werk je nauw samen met onderhoudsfirma’s, aannemers en leveranciers. Hierbij draag je zorg voor de structurele opvolging van de prestaties van deze firma’s. Je controleert of hun activiteiten plaatsvinden zoals afgesproken. Je controleert de volledigheid en de kwaliteit van hun prestaties. Ook speelt je een actieve rol in het gebruik van het gebouw: je ondersteunt bij herinrichting van kantoren, begeleidt kleine verbouwingen/aanpassingen en onderzoekt de gevolgen van voorgestelde wijzigingen.

Functie-eisen

Voor de functie van Gebouwbeheerder heb je nodig:

  • MBO (Installatietechniek, Elektrotechniek of Bouwkunde);
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in het vakgebied;
  • Je hebt ervaring met projectmatig werken en eventueel met resultaatgericht beheer;
  • Je hebt kennis, inzicht en een netwerk binnen het vakgebied;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Sterke sociale vaardigheden, kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Bedrijfsprofiel:
Micronic is een zelfstandige Nederlandse onderneming met het hoofdkantoor in Lelystad. In Nederland vinden de meeste activiteiten plaats bijvoorbeeld de ontwikkeling van nieuwe producten, het produceren van kunststofproducten en het bouwen van fijnmechanische apparatuur. In de Verenigde Staten hebben wij ook een vestiging die voornamelijk de Amerikaanse markt bedient.

In ruim 35 jaar heeft Micronic zich gespecialiseerd in de ontwikkeling, vervaardiging en de verkoop van zowel ongecodeerde als gecodeerde systemen voor monsteropslag. Onze producten vinden wereldwijd toepassing in researchcentra en laboratoria die actief zijn op het gebied van humaan, veterinair en farmaceutisch onderzoek: Micronic is een begrip in de wereldwijde Life Science markt.

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan. Uiteraard bieden wij een passend salaris en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Stuur dan je cv en sollicitatiebrief naar Jessica Iske: jessica.iske@micronic.com. Voor vragen kun je bellen naar 0320-277073.

Kijk voor meer informatie rond op onze website!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld