Micronic presentation
Wij zijn per direct op zoek naar een:

Customer Service Representative

Customer Service Representative

Voor 32-40 uur per week | Standplaats Lelystad

Als Customer Service Representative ben je hét aanspreekpunt voor onze distributeurs. Je weet alles van ons productportfolio en kan hierdoor goede toepasbare adviezen geven over het gebruik van onze producten. Naast adviezen over het gebruik van de producten zet je natuurlijk ook je verkoop capaciteiten in, jij kan de inkopers het beste adviseren over hun aankoop!

Wanneer de order van de distributeur binnenkomt ga jij aan de slag: je bent verantwoordelijk voor het gehele orderproces, van de inkomende order tot aan het versturen van de factuur. Uiteraard houd je een goede controle op de levertijden en onderneemt actie wanneer dat nodig is.

Micronic is een dynamische en groeiende organisatie die volop in ontwikkeling is. Het sales team bestaat uit de Director Sales, 5 Sales Specialists, 1 Sales Associate en 3 Customer Service Representatives. Als Customer Service Representative ben je dan ook ondersteunend aan de sales activiteiten van Micronic Europe, Micronic America en Micronic Asia. Voldoende ruimte dus om je te ontwikkelen en te groeien binnen onze organisatie!

Functie eisen:

  • MBO/HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring met het werken met ERP systemen (bij voorkeur Exact)
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré
  • Commercieel ingesteld
  • Representatief, servicegericht, communicatief, initiatiefrijk & flexibel
  • Flexibel in werktijden

Bedrijfsprofiel:
Micronic is een zelfstandige Nederlandse onderneming met het hoofdkantoor in Lelystad. In Nederland vinden de meeste activiteiten plaats bijvoorbeeld de ontwikkeling van nieuwe producten, het produceren van kunststofproducten en het bouwen van fijnmechanische apparatuur. In de Verenigde Staten hebben wij ook een vestiging die voornamelijk de Amerikaanse markt bedient.

In ruim 35 jaar heeft Micronic zich gespecialiseerd in de ontwikkeling, vervaardiging en de verkoop van zowel ongecodeerde als gecodeerde systemen voor monsteropslag. Onze producten vinden wereldwijd toepassing in researchcentra en laboratoria die actief zijn op het gebied van humaan, veterinair en farmaceutisch onderzoek: Micronic is een begrip in de wereldwijde Life Science markt.

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan waarin ruimte is om te groeien. Uiteraard bieden wij een passend salaris en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Stuur dan je cv en sollicitatiebrief naar Jessica Iske: jessica.iske@micronic.com. Voor vragen kun je bellen naar 0320-277073.

Kijk voor meer informatie rond op onze website!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld