Micronic presentation
Wij zijn per direct op zoek naar een:

Finance Associate

Finance Associate

Voor 40 uur per week | Standplaats Lelystad

In de functie van Finance Associate ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van verschillende administraties in Nederland en Amerika. Je zorgt onder meer voor een juiste verwerking van alle inkomende facturen en je verwerkt alle bankmutaties. Andere werkzaamheden zijn onder andere het beheer van vaste activa en afschrijvingen, het opstellen van de btw aangifte, de afstemming van intercompany balansrekeningen en transacties en voorraadbeheer bewaking.

Aan het einde van de week/maand zorg je voor een juiste afsluiting en lever je de benodigde informatie aan zodat je met je collega’s de rapportages kunt opmaken. Daarnaast assisteer je ook bij de jaarafsluiting. Ook zul je meewerken aan het dagelijks kasstroombeheer en opstellen van liquiditeitsprognoses.

Een zeer veelzijdige functie, waarbij des te meer je laat zien wat je kunt, des te meer groeikansen er voor jou zullen zijn. Een mooie kans dus om je te ontwikkelen!

Beschik jij over deze financiële en administratieve talenten? Herken je jezelf in de functie eisen en ben je gemotiveerd en enthousiast? Dan zijn wij benieuwd naar je sollicitatie!

Functie eisen:

  • Minimaal afgeronde HBO (richting bedrijfsadministratie/bedrijfseconomie);
  • Minimaal 1-3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Ervaring met het werken met ERP systemen (bij voorkeur Exact);
  • Goede kennis van belastingwetgeving;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel woord als geschrift;
  • Stressbestendig en kunnen werken met strakke deadlines;
  • Discreet, integer, accuraat en zelfstandig;
  • Je bent initiatiefrijk en hands-on.

Bedrijfsprofiel:

Micronic is een sterk groeiende, zelfstandige Nederlandse onderneming met het hoofdkantoor in Lelystad. In Nederland vinden de meeste activiteiten plaats bijvoorbeeld de ontwikkeling van nieuwe producten en het produceren van kunststofproducten. In de Verenigde Staten hebben wij ook een vestiging die voornamelijk de Amerikaanse markt bedient.

In ruim 35 jaar heeft Micronic zich gespecialiseerd in de ontwikkeling, vervaardiging en de verkoop van zowel ongecodeerde als gecodeerde systemen voor monsteropslag. Onze producten vinden wereldwijd toepassing in researchcentra en laboratoria die actief zijn op het gebied van humaan, veterinair en farmaceutisch onderzoek: Micronic is een begrip in de wereldwijde Life Science markt.

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan waarin ruimte is om te groeien. Uiteraard bieden wij een passend salaris en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Stuur dan je cv en sollicitatiebrief naar Jessica Iske: jessica.iske@micronic.com. Voor vragen kun je bellen naar 0320-277073.

Kijk voor meer informatie rond op onze website!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Move your career forward

Join our team!

Feel free to get in touch if you have any questions about Micronic or our open positions.
Submit your application
  • Max. file size: 512 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.