Tube Handler HT700
Wij zijn per direct op zoek naar een:

Machine Operator

Machine Operator

Voor 40 uur per week | Standplaats Lelystad

Ben jij als een vis in het water in de productie? Vind je het leuk om allerlei verschillende taken te verrichten? Ben je gemotiveerd om te leren en wil je er alles uithalen wat er in zit? Dan is dit iets voor jou!

Micronic is per direct op zoek naar een Machine Operator. Als Machine Operator houd je je bezig met de kwaliteitscontrole en het verpakken van onze producten. Dit is zeer nauwkeurig werk: ook bij kleine artikelen moet je een goede visuele controle kunnen doen!

Bij deze functie is het bovendien belangrijk dat je een goed technisch inzicht hebt. Als Machine Operator moet je namelijk ook (kleine) storingen aan onze machines kunnen analyseren en oplossen. Er zijn dus regelmatig technische handelingen die je moet verrichten. Daarnaast moet je ook administratieve handelingen uitvoeren.

De werkzaamheden vinden plaats in een cleanroom. Hierbij horen werk- en hygiëne- instructies die strikt opgevolgd dienen te worden.

Iets voor jou? Solliciteer dan snel!

Functie eisen:

  • MBO werk- en denkniveau
  • Technisch inzicht
  • Administratieve ervaring en ervaring met het werken met de computer
  • Ervaring in een fijnmatige productieomgeving
  • Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent kwaliteitsbewust en kunt nauwkeurig werken
  • Je komt je afspraken na en bent een echte aanpakker
  • Bereid te werken in een 2 ploegendienst met een 17% ploegentoeslag

Bedrijfsprofiel:

Micronic is een zelfstandige Nederlandse onderneming met het hoofdkantoor in Lelystad. In Lelystad vinden de meeste activiteiten plaats bijvoorbeeld de ontwikkeling van nieuwe producten, het produceren van kunststofproducten en het bouwen van fijnmechanische apparatuur. In de Verenigde Staten hebben wij ook een vestiging die voornamelijk de Amerikaanse markt bedient.

In ruim 35 jaar heeft Micronic zich gespecialiseerd in de ontwikkeling, vervaardiging en de verkoop van zowel ongecodeerde als gecodeerde systemen voor monsteropslag. Onze producten vinden wereldwijd toepassing in researchcentra en laboratoria die actief zijn op het gebied van humaan, veterinair en farmaceutisch onderzoek: Micronic is een begrip in de wereldwijde Life Science markt. Wij produceren onder cleanroom condities en wij zijn ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan waarin ruimte is om te groeien. Uiteraard bieden wij een passend salaris en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Solliciteer via de sollicitatiebutton! Voor vragen kun je bellen met Jessica Iske op 0320-277073.

Kijk voor meer informatie rond op onze website!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Move your career forward

Join our team!

Feel free to get in touch if you have any questions about Micronic or our open positions.
Submit your application
  • Max. file size: 512 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.