Micronic presentation
Wij zijn per direct op zoek naar een:

Marketing Specialist

Voor 40 uur per week | Standplaats Lelystad

Micronic is een van de meest innovatieve en gerenommeerde organisaties op gebied van sample storage in de Life Sciences markt. Om onze marketingactiviteiten in deze dynamische markt uit te breiden zijn wij op zoek naar een Marketing Specialist. In deze functie rapporteer je aan de Corporate Marketing Manager en werk je samen met een Marketing Specialist.

Als Marketing Specialist ondersteun je de Corporate Marketing Manager met de wereldwijde marketing van een aantal verschillende (nieuwe) merken binnen onze Holding. Een belangrijke taak hierin is het voorbereiden en begeleiden van productintroducties, welke regelmatig plaatsvinden door het innovatieve karakter van onze organisatie. Daarnaast zal je ondersteunen bij het vormgeven van de marketingplannen waarin de jaarlijkse doelen en activiteiten worden vastgesteld, marktanalyses (product/klant/applicatie) en het brand management.

Verdere taken die je in deze veelzijdige job kunt verwachten zijn het bedenken en opmaken van promotiemateriaal en het uitvoeren van online marketing (social media, email campagnes, website beheer). Zijn bovenstaande uitdagende en gevarieerde taken jou op het lijf geschreven en herken je jezelf in onderstaande functie eisen? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw sollicitatie!

Functie eisen:

  • HBO+ of WO opleiding richting marketing / communicatie;
  • > 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Affiniteit met de Life Sciences markt is een pré;
  • Ervaring met Adobe Creative Suite / grafisch ontwerp is een pré
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Flexibele instelling;
  • Communicatief en sociaal vaardig;
  • Stressbestendig en kunnen werken met strakke deadlines;
  • Je bent initiatiefrijk, creatief en hands-on;

Bedrijfsprofiel:
Micronic is een zelfstandige Nederlandse onderneming met het hoofdkantoor in Lelystad. In Nederland vinden de meeste activiteiten plaats bijvoorbeeld de ontwikkeling van nieuwe producten, het produceren van kunststofproducten en het bouwen van fijnmechanische apparatuur. In de Verenigde Staten hebben wij ook een vestiging die voornamelijk de Amerikaanse markt bedient.

In ruim 35 jaar heeft Micronic zich gespecialiseerd in de ontwikkeling, vervaardiging en de verkoop van zowel ongecodeerde als gecodeerde systemen voor monsteropslag. Onze producten vinden wereldwijd toepassing in researchcentra en laboratoria die actief zijn op het gebied van humaan, veterinair en farmaceutisch onderzoek: Micronic is een begrip in de wereldwijde Life Science markt.

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan waarin ruimte is om te groeien. Uiteraard bieden wij een passend salaris en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Stuur dan je cv en sollicitatiebrief naar Jessica Iske: jessica.iske@micronic.com. Voor vragen kun je bellen naar 0320-277073.

Kijk voor meer informatie rond op onze website!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld