Find your ideal sample storage tube with our new Tube Configurator
Micronic Cleanroom
Wij zijn per direct op zoek naar een:

Molding Operator

Molding Operator

Voor 40 uur per week | Standplaats Lelystad

Ben jij als een vis in het water in de productie? Vind je het leuk om allerlei verschillende taken te verrichten? Ben je gemotiveerd om te leren en wil je er alles uithalen wat er in zit? Dan is dit iets voor jou! Micronic is per direct op zoek naar een Molding Operator. Als Molding Operator houd je je bezig met het kwaliteitscontrole en het verpakken van onze producten. Dit is zeer nauwkeurig werk: ook bij kleine artikelen moet je een goede visuele controle kunnen doen!

Bij deze functie is het bovendien belangrijk dat je een goed technisch inzicht hebt. Als Molding Operator moet je namelijk ook (kleine) storingen aan onze machines kunnen analyseren en oplossen. Er zijn dus regelmatig technische handelingen die je moet verrichten. Daarnaast moet je ook administratieve handelingen uitvoeren. De werkzaamheden vinden plaats in een cleanroom. Hierbij horen werk- en hygiëne- instructies die strikt opgevolgd dienen te worden. Iets voor jou? Solliciteer dan snel!

Functie eisen:

 • MBO werk- en denkniveau
 • Technisch inzicht
 • Administratieve ervaring en ervaring met het werken met de computer
 • Ervaring in een fijnmatige productieomgeving
 • Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je bent kwaliteitsbewust en kunt nauwkeurig werken
 • Je komt je afspraken na en bent een echte aanpakker
 • Bereid te werken in een 2 ploegendienst met een 17% ploegentoeslag en daar bovenop een weekend en feestdagen toeslag.
 • Beschikbaar om de week voor 6 uur werken op zaterdag en 4 uur op de zondag

Bedrijfsprofiel:

Micronic is een zelfstandige Nederlandse onderneming met het hoofdkantoor in Lelystad. In Lelystad vindt het grootste deel van onze productie plaats en wordt vanuit het hoofdkantoor de verkoop aangestuurd. In de Verenigde Staten hebben wij een assemblage locatie en een verkoopkantoor dat voornamelijk de Amerikaanse markt bedient.

In 40 jaar heeft Micronic zich gespecialiseerd in de ontwikkeling, vervaardiging en de verkoop van zowel ongecodeerde als gecodeerde systemen voor monsteropslag. Onze producten vinden wereldwijd toepassing in researchcentra en laboratoria die actief zijn op het gebied van humaan, veterinair en farmaceutisch onderzoek: Micronic is een begrip in de wereldwijde Life Sciences markt. Wij produceren onder cleanroom condities en wij zijn ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan waarin ruimte is om te groeien. Uiteraard bieden wij een passend salaris en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Solliciteer via de sollicitatiebutton! Voor vragen kun je bellen met Jessica Iske op 0320-277073. Meer informatie over Micronic vind je op onze website www.micronic.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Move your career forward

Join our team!

Feel free to get in touch if you have any questions about Micronic or our open positions.
Submit your application
 • Max. file size: 512 MB.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.