Working at Micronic
Wij zijn per direct op zoek naar een:

Operations Associate

Operations Associate

Voor 32-40 uur per week | Standplaats Lelystad

Als Operations Associate ben je hét aanspreekpunt voor onze distributeurs. Je kent ons productportfolio en onze distributeurs en kan hierdoor goede support geven.

Wanneer de order van de distributeur binnenkomt ga jij aan de slag: je bent verantwoordelijk voor het gehele orderproces, van de inkomende order tot aan het versturen van de factuur. Uiteraard houd je een goede controle op de levertijden en onderneemt actie wanneer dat nodig is. Dit betekent dat je veel in contact staat met andere afdelingen zoals het magazijn, planning en control, en uiteraard sales voor het afhandelen van orders.

Micronic is een dynamische en groeiende organisatie die volop in ontwikkeling is. Het Operations team is een hecht team. Daarnaast ben je als Operations Associate ondersteunend aan de sales activiteiten van Micronic Europe, Micronic America en Micronic Asia. Voldoende ruimte dus om je te ontwikkelen en te groeien binnen onze organisatie!

Wie ben jij?

 • Je werkt gestructureerd en secuur. Je kan daarnaast goed samen werken met anderen en snel schakelen indien nodig.
 • Je bent representatief, servicegericht, communicatief, initiatiefrijk & flexibel.
 • Je hebt een MBO/HBO werk- en denkniveau.
 • Ervaring met het werken met ERP systemen (bij voorkeur Exact)
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Bedrijfsprofiel:
Micronic is een zelfstandige Nederlandse onderneming met het hoofdkantoor in Lelystad. In Nederland vinden de meeste activiteiten plaats bijvoorbeeld de ontwikkeling van nieuwe producten, het produceren van kunststofproducten en het bouwen van fijnmechanische apparatuur. In de Verenigde Staten hebben wij ook een vestiging die voornamelijk de Amerikaanse markt bedient. Daarnaast is Micronic ook actief in Azië.

In ruim 35 jaar heeft Micronic zich gespecialiseerd in de ontwikkeling, vervaardiging en de verkoop van zowel ongecodeerde als gecodeerde systemen voor monsteropslag. Onze producten vinden wereldwijd toepassing in researchcentra en laboratoria die actief zijn op het gebied van humaan, veterinair en farmaceutisch onderzoek: Micronic is een begrip in de wereldwijde Life Science markt.

Wat bieden wij?

Werken bij Micronic betekent werken in een dynamische en groeiende organisatie met een prettige werksfeer en betrokken collega’s. Hiernaast hebben we nog meer te bieden:

 • Een passend salaris voor je functie.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: een goede pensioenregeling, een ruime hoeveelheid vrije dagen met recht op ZVR dagen, vakantietoeslag en reiskostenvergoeding woon-werk verkeer.
 • Een uitdagende, veelzijdige en afwisselende baan waarin ruimte is om te groeien.
 • Platte organisatie met korte lijnen.
 • Collectiviteitskorting

Interesse?
Stuur dan je cv en sollicitatiebrief naar Micronic Holding B.V. t.a.v. Jessica Iske: jessica.iske@micronic.com. Voor vragen kun je bellen naar 0320-277073.

Kijk voor meer informatie rond op onze website!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Move your career forward

Join our team!

Feel free to get in touch if you have any questions about Micronic or our open positions.
Submit your application
 • Max. file size: 512 MB.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.