Find your ideal sample storage tube with our new Tube Configurator
Working at Micronic
Wij zijn per direct op zoek naar een:

Supply Chain Associate

Supply Chain Associate

Voor 32-40 uur per week | Standplaats Lelystad

Wij breiden verder uit! Voor onze Supply Chain afdeling vestiging Lelystad zoeken wij een nieuwe enthousiaste collega. Deze afdeling verzorgt de Inkoop, Planning en Klantenservice van Micronic Manufacturing B.V. In deze functie ben je, samen met jouw Supply Chain collega’s, verantwoordelijk voor een specifiek deel van onze Supply Chain. Het op de juiste wijze kunnen verwerken van de Supply Chain informatie in onze systemen is hierbij essentieel. We zoeken een collega die gemotiveerd is onze Supply Chain te bewaken en verder te optimaliseren.

In je rol van Supply Chain Associate ben je uiteindelijk verantwoordelijk voor de Planning, Order Handling, Controles en Klantenservice voor jouw deel van de Supply Chain. Je motiveert en ondersteunt je collega’s binnen de productieafdelingen en magazijnen om de benodigde informatie aan te leveren en controles uit te voeren voor een optimale Supply Chain. Je werkzaamheden stem je af met je leidinggevende en de andere teamleden van de Supply Chain afdeling.

Zijn bovenstaande uitdagende taken jou op het lijf geschreven en herken je jezelf in onderstaande functie eisen? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw sollicitatie!

Functie eisen:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring met het werken met Exact Globe Next software is een pre
 • Goed kunnen werken met het Microsoft Office pakket
 • Ervaring met het analyseren en bewerken van data
 • Expertise in Excel logica of vermogen en bereidheid dit te leren
 • Representatief
 • Drukbestendig en kunnen werken met strakke deadlines
 • Accuraat, resultaat- en verbeteringsgericht
 • Sterke sociale vaardigheden, kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Bedrijfsprofiel:
Micronic is een zelfstandige Nederlandse onderneming met het hoofdkantoor in Lelystad. In Nederland vinden de meeste activiteiten plaats bijvoorbeeld de ontwikkeling van nieuwe producten, het produceren van kunststofproducten en het bouwen van fijnmechanische apparatuur. In de Verenigde Staten hebben wij ook een vestiging die voornamelijk de Amerikaanse markt bedient.

In ruim 35 jaar heeft Micronic zich gespecialiseerd in de ontwikkeling, vervaardiging en de verkoop van zowel ongecodeerde als gecodeerde systemen voor monsteropslag. Onze producten vinden wereldwijd toepassing in researchcentra en laboratoria die actief zijn op het gebied van humaan, veterinair en farmaceutisch onderzoek: Micronic is een begrip in de wereldwijde Life Science markt.

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan. Uiteraard bieden wij een passend salaris en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Stuur dan je cv en sollicitatiebrief naar: Micronic Holding B.V. t.a.v. Jessica Iske: jessica.iske@micronic.com. Voor vragen kun je bellen naar 0320-277073.

Kijk voor meer informatie rond op onze website!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Move your career forward

Join our team!

Feel free to get in touch if you have any questions about Micronic or our open positions.
Submit your application
 • Max. file size: 512 MB.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.