Micronic Warehouse
Wij zijn per direct op zoek naar een:

Technician TS / Monteur TD

Technician TS / Monteur TD

Voor 40 uur per week | Standplaats Lelystad

Ben jij technisch sterk onderlegd en zoek je een afwisselende baan waarin veel ruimte is om je te ontplooien? Dan is deze functie wellicht wat voor jou!

Micronic maakt diverse producten voor de Life Science markt. Wij beschikken over een breed arsenaal aan hoogwaardige machines en overige automatisering die regelmatig onderhoud, reparaties en modificaties nodig hebben. Omdat de organisatie hard groeit zijn wij opzoek naar versterking van ons technische team.

Als Technician TS (TS = Technical Services) zorg je ervoor dat de productiemachines en de daarbij behorende gereedschappen (bijvoorbeeld matrijzen) technisch goed zijn. Bij storingen aan machines wordt er snel gehandeld om de stilstand tot een minimum te beperken. Daarnaast maak je technische wijzigingen aan productieapparatuur en zorg je voor de technische installaties waaronder de diverse clean rooms. Je werkt volgens een onderhoudsplanning en draag er zorg voor dat je de planning volgt. Daarnaast zorg je ervoor dat kleine onderhoudswerkzaamheden in en aan het gebouw worden uitgevoerd.

Voor deze functie is een aantal jaren werkervaring wel gewenst maar niet vereist. Het belangrijkste voor ons is dat je een (afgeronde) technische opleiding en een dosis liefde voor het technische vak hebt!

Functie eisen:

 • MBO opleiding in een technische (bij voorkeur mechanisch & elektra) richting
 • Werkervaring in een soortgelijke functie is een pré
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Redelijke beheersing Engelse taal in woord en geschrift
 • Je bent kwaliteitsbewust en kunt nauwkeurig werken
 • Je ben communicatief en werkt goed samen
 • Om de week zelfstandig een storingsdienst kunnen draaien
 • Je bent flexibel, komt je afspraken na en bent een echte aanpakker
 • Je bent bereid deel te nemen aan de consignatiedienst

Bedrijfsprofiel:

Micronic is een zelfstandige Nederlandse onderneming met het hoofdkantoor in Lelystad. In Lelystad vinden de meeste activiteiten plaats bijvoorbeeld de ontwikkeling van nieuwe producten, het produceren van kunststofproducten en het bouwen van fijnmechanische apparatuur. In de Verenigde Staten hebben wij ook een vestiging die voornamelijk de Amerikaanse markt bedient.

In ruim 35 jaar heeft Micronic zich gespecialiseerd in de ontwikkeling, vervaardiging en de verkoop van zowel ongecodeerde als gecodeerde systemen voor monsteropslag. Onze producten vinden wereldwijd toepassing in researchcentra en laboratoria die actief zijn op het gebied van humaan, veterinair en farmaceutisch onderzoek: Micronic is een begrip in de wereldwijde Life Science markt.

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan waarin ruimte is om te groeien. Uiteraard bieden wij een passend salaris en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Stuur dan je cv en sollicitatiebrief naar Jessica Iske: jessica.iske@micronic.com. Voor vragen kun je bellen naar 0320-277073.

Kijk voor meer informatie rond op onze website!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Move your career forward

Join our team!

Feel free to get in touch if you have any questions about Micronic or our open positions.
Submit your application
 • Max. file size: 512 MB.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.